Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان با اشاره به آغاز فاز اول مرمت «هتل قو» به زودی، گفت: عملیات اجرایی این فاز با عنوان نجات بخشی بنا تاریخی هتل‌قو با اعتبار بالغ بر ۸۱۰ میلیون ریال شروع می‌شود. ۰۲ دی ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۶ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

محمدحسین ارسطوزاده در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اهواز با اشاره به آغاز فاز نخست مرمت «هتل قو» اظهار داشت: عملیات اجرایی این فاز با عنوان نجات بخشی بنا تاریخی هتل‌قو با اعتبار بالغ بر 810 میلیون ریال شروع می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از مبادله موافقت­‌نامه تحویل کارگاه مرمت بین میراث فرهنگی اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان و شرکت خانه رخام تتیس خبرداد.

سرپرست معاونت میراث فرهنگی اداره‎کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری خوزستان به برنامه‌ریزی و انجام گام به گام مرمت بنای تاریخی «هتل‌قو» اشاره و گفت: باتوجه به اضطرار بنای تاریخی هتل‌قو، فاز نخست عملیات به مرمت اضطراری اختصاص داده شد و استمرار مرمت‌کاری به تخصیص اعتبار نیاز دارد.

وی بنای تاریخی «هتل‌قو» را مربوط به اواخر دوره تاریخی قاجار دانست و اظهار داشت: این بنا با شماره ثبت 3354 و در تاریخ 15 اسفندماه سال 79 در فهرست آثار ملی ایران به ثبت رسیده است.

نگاهی به وضعیت هتل قو اهواز که همچنان در نابسامانی به سر می‌بردبنای تاریخی کمال الملک در نیشابور مرمت شدسمنان| 6  بنای تاریخی شهرستان میامی تحت تملک اوقاف مرمت می‌شود

به گزارش تسنیم، بنای تاریخی «هتل قو» در خیابان خسروی جاده ساحلی واقع شده که در اواخر دوره قاجار و ابتدای پهلوی در قالب ساختمانی دو طبقه همراه با تعدادی ساختمان جانبی نظیر سرایداری و آشپزخانه احداث شد.

این بنا در ابتدا به عنوان هتل مورد استفاده قرار گرفت و پس از آن به اداره بهداشت اهواز تحویل داده شد و مدتی بعد نیز به عنوان منزل مسکونی تغییر کاربری داد. هتل قو باتوجه به موقعیت مکانی، یکی از نقاط خوش‎منظره و مطرح در بافت قدیم شهر اهواز به حساب می‎آید.

تندیس گچی الهه آناهیتا چنان هنرمندانه در آن بنا رنگ آمیزی شده که باوجود گذشت حدود صدسال از عمر آن، در نظر هر بیننده‎ای جلوه‎گری می‎کند.

انتهای پیام/ ز

R41468/P41362/S6,57/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۰۷۲۵۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

(ویدئو) جنجال تبدیل کلیسای تاریخی به مسجد به دستور اردوغان

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه روز دوشنبه یک کلیسای دوران بیزانس در استانبول را به‌عنوان یک مسجد افتتاح کرد.

به گزارش فرارو، این اقدام دولت ترکیه که انتقاد یونان را به دنبال داشت، پس از ۴ سال از بازگشایی مسجد ایاصوفیه که پیش از آن ابتدا کلیسا و سپس موزه شده بود، انجام شده است.

ترکیه در سال ۲۰۲۰ طرح تبدیل کلیسای تاریخی «خورا» به مسجد را آغاز کرد. این کلیسا که به «کاریه» نیز معروف است در دوران عثمانی به مسجد و در سال ۱۹۴۵ توسط شورای وزیران ترکیه به موزه تبدیل شد.

اگرچه طرح بازگشایی مسجد کاریه در سال ۲۰۲۰ آغاز شد، اما این اتفاق برای تکمیل کار مرمت این بنا تا به امروز به تعویق افتاده بود.

تغییر کاربری دو بنای تاریخی ایاصوفیه و خورا به مسجد اگرچه با استقبال مسلمانان ترکیه همراه شد، اما یونان و برخی از کشور‌ها با انتقاد از این اقدام دولت ترکیه، از این کشور خواستند از بنا‌های تاریخی مهم دوران بیزانس محافظت کند. دو بنای تاریخی ایاصوفیه و چورا در فهرست میراث جهانی یونسکو ثبت شده‌اند.

اردوغان از طریق ویدئوکنفرانس در مراسم بازگشایی این مسجد شرکت کرده بود.

بنای تاریخی خورا که در نزدیکی دیوار‌های باستانی استانبول قرار دارد، به‌خاطر کاشی‌کاری و نقاشی‌های دیواری خود که قدمت آن‌ها به قرن چهارم پس از میلاد می‌رسد، مشهور است.

برخی از تحلیلگران سیاسی بر این نظرند که دولت اردغان با تغییر کاربری دو بنای تاریخی ایاصوفیه و خورا به مسجد در تلاش بوده است تا پایگاه هواداران محافظه‌کار و مذهبی حزب حاکم ترکیه را در بحبوحه رکود اقتصادی در این کشور تقویت کند.

گفته می‌شود که به‌هنگام بازگشایی مسجد ایاصوفیه در استانبول، حدود ۳۵۰ هزار نمازگزار برای شرکت در نماز جمعه در این بنا و اطراف آن حاضر شده بودند.

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • وزیر فرهنگ: بنای دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • بنای  دولت تمرکز جدی بر توسعه فعالیت‌های فرهنگی و هنری است
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • آغاز هفتمین دوره آموزشی توانمندسازی فعالان صنعت گردشگری
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • (ویدئو) جنجال تبدیل کلیسای تاریخی به مسجد به دستور اردوغان
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی