Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اهواز با اشاره به تخلیه کامل آب وارد شده به بنای تاریخی هتل قو براثر بالا آمدن سطح رود کارون، گفت: براساس توافق صورت‎گرفته میان مالک و میراث فرهنگی، مرمت بنا همچنان در ماه‎های آینده نیز ادامه پیدا می‌کند. ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۸ - ۱۷:۴۰ استانها خوزستان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، غلامرضا جلیلی‎نیا امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: براثر جاری شدن سیل ماه گذشته در استان خوزستان و بالا آمدن سطح آب رودخانه کارون، مقدار بسیار زیادی آب از کف بنای تاریخی هتل قو و فاضلاب‎های آن بالا زد و بخش‎هایی از این بنا دچار آب گرفتگی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: پس از پیگیری‎هایی که انجام دادیم خوشبختانه توانستیم با همکاری شهرداری منطقه یک و صاحب ملک در اقدامی مشارکتی آب وارد شده به بنا را تخلیه کنیم و از این حیث خطری دیگر بنا را تهدید نمی‎کند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اهواز با بیان این‎که مرمت این بنای تاریخی با تأکید مدیرکل میراث فرهنگی خوزستان از چندی پیش آغاز شده بود و قرار است در سال جدید نیز ادامه کند، افزود: فاز اول مرمت هتل قو شامل ساماندهی و مرمت ستون‎ها، نجات بخشی و رفع خطر از بنا بود که به صورت اضطراری انجام شد و ظرف ماه‎های آینده مراحل بعدی نیز انجام خواهد شد.

وی از حل شدن مشکلات و اختلاف‎نظرهایی که میان میراث فرهنگی و مالک بنای هتل قو طی سالیان اخیر در راستای مرمت این بنا وجود داشت خبر داد و گفت: با تفاهمی که با مالک انجام شده، قرار است پس از مرمت کامل این بنا، با مشارکت بخش خصوصی و صاحب ملک از آن با کاربری گردشگری بهره‎برداری شود.

جلیلی‎نیا با اشاره به این‎که هتل قو به مرمت‎های اساسی نیاز دارد و بخش‎های مختلف آن باید مرمت شوند، عنوان کرد: مرمت این بنا در فاز نخست به صورت کامل توسط اداره‎کل میراث فرهنگی استان انجام شد و این اداره‎کل به دنبال جذب اعتبارات بیشتر برای مرمت و ساماندهی این بنا در سال جدید است.

نگاهی به وضعیت هتل قو اهواز که همچنان در نابسامانی به سر می‌برد23 بنای تاریخی در اردبیل مرمت شداصفهان|کلنگ مرمت بازار شهرضا بر زمین ماند؛ «نبود طرح مرمت» مانع بهسازی بزرگترین بنای تاریخی

رئیس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری اهواز با تقدیر از انجمن‎های مردم‎نهاد فعال اهواز گفت: این انجمن‎ها با حساسیت‎های خاصی که نسبت به مواریث فرهنگی شهرستان و استان دارند همواره ضمن منعکس و اطلاع‎رسانی نمودن مشکلات، کمک شایانی در حفظ موارث فرهنگی به ما می‎کنند.

به گزارش تسنیم، بنای تاریخی هتل قو یکی از زیباترین و شاخص‌ترین بناهای تاریخی اهواز به شمار می‌آید، بنایی مربوط به اواخر دوره قاجار به شماره ثبت ملی 3354 که با مساحت 2800 مترمربع در خیابان خسروی واقع شده است. در گذشته این بنا در ابتدا به عنوان هتل مورد استفاده قرار گرفت و پس از آن به اداره بهداشت اهواز تحویل داده شد و مدتی بعد نیز به عنوان منزل مسکونی تغییر کاربری داد.

همچنین هتل قو باتوجه به موقعیت مکانی، یکی از نقاط خوش‎منظره و مطرح در بافت قدیم شهر اهواز به حساب می‎آید. تندیس گچی الهه آناهیتا چنان هنرمندانه در این بنا رنگ‎آمیزی شده که باوجود گذشت حدود صدسال از عمر آن، در نظر هر بیننده‎ای جلوه‎گری می‎کند.

انتهای پیام/ ع

R41468/P/S6,57/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۹۱۳۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی

مدیرکل میراث‌ فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان گفت: کشف شواهدی از آثار تاریخی در عمق ۱.۵ متری زمین، روند اجرای عملیات پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر را به طور موقت متوقف کرد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از همدان، محسن معصوم علیزاده امروز _دوشنبه هفدهم اردیبهشت_ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: با توجه به قرار گرفتن خیابان باباطاهر در مرکز شهر و تاریخی‌ترین بافت همدان و پیش‌بینی کشف آثار تاریخی در این مکان، کارشناسان میراث‌فرهنگی از ابتدای اجرای طرح پیاده‌راه‌سازی بر روند اجرای کار نظارت داشتند.

وی افزود: به دنبال اجرای این طرح، روز گذشته و هنگام خاکبرداری شواهدی از آثار تاریخی در این محدوده نمایان شد که به صورت موقت تا اعلام نظر دقیق کارشناسان ادامه اجرای کار متوقف شده است و هنوز ابعاد مختلف این اثر شناسایی نشده و در نخستین فرصت در صورت نیاز نسبت به کاوش آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی استان همدان ادامه داد: تلاش داریم در کنار حفظ آثار تاریخی مانع فعالیت‌های عمرانی شهر نشویم و به همین دلیل تیم کارشناسی بررسی ابعاد مختلف این اثر تشکیل شده تا هرچه زودتر نسبت به انجام مراحل کار کارشناسی و ادامه روند اجرای طرح تصمیم‌گیری شود.

معصوم‌علیزاده اضافه کرد: تصمیم داریم در صورت کشف اثر تاریخی، از آن به عنوان یک ظرفیت گردشگری در کنار فعالیت‌های عمرانی و شهرسازی شهرداری برای شهر همدان استفاده کنیم.

وی گفت: همانطور که در همه نقاط استان از میراث فرهنگی حفاظت می‌شود، یگان حفاظت میراث فرهنگی ناظر پروژه است تا از هرگونه آسیب و دخل و تصرف در آن جلوگیری شود.

کد خبر 751136

دیگر خبرها

  • ۳۵۰ هنرمند یزدی بیمه می‌شوند
  • دیواره تاریخی خیابان باباطاهر مربوط به دوران ایلخانی است
  • مرمت مسجد تاریخی«چهلستون و یری» با جدیت ادامه یابد
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • تداوم اجرای نهضت آسفالت در نواحی کم‌برخوردار اهواز
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • توقف پیاده‌راه‌سازی خیابان باباطاهر همدان در پی کشف آثار تاریخی
  • ۳ حفار غیرمجاز در حوزه میراث‌فرهنگی در آمل دستگیر شدند
  • کشف دیواره تاریخی در خیابان باباطاهر همدان + عکس
  • تعلیق و لغو مجوز فعالیت ۲ دفتر خدمات مسافرتی در گیلان