Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-09@09:53:37 GMT

هتل قو فرصتی برای توسعه گردشگری اهواز است

تاریخ انتشار: ۲۲ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۶۷۱۷۴

هتل قو فرصتی برای توسعه گردشگری اهواز است

عضو شورای شهر اهواز گفت: معماری ساختمان هتل قو بسیار خوب و ارزشمند است، این اثر قدمت صد ساله دارد و باید این قبیل بناهای تاریخی در اهواز به طور دقیق شناسایی و برای حفظ و مرمتشان تلاش شود.

سیدمحمدعلی پورموسوی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به مرمت هتل قو اهواز و اقدامات انجام شده در حفظ و نگهداری این بنای تاریخی اظهار کرد: این اثر تاریخی در سال‌های گذشته به ثبت ملی رسیده است و اخیراً برای مرمت آن بودجه‌هایی در نظر گرفته شد اما ناچیز بوده و نیاز به هزینه بیشتری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: فضای محوطه هتل قو مطلوب و دلنشین بوده و فقط ساختمان هتل است که نیاز به مرمت و محکم کاری دارد که با هماهنگی مالک باید انجام شود.

رئیس کمیسیون سرمایه گذاری و گردشگری شورای اسلامی شهر اهواز گفت: با هماهنگی شهرداری در کمیته نامگذاری مقرر شد خیابان‌هایی که آثار تاریخی دارند نامشان به همان نام اثر تغییر کند تا شناسنامه‌ای برای آن محل باشد و گردشگران را به آن اثر تاریخی هدایت کند؛ بر همین اساس نام خیابانی که هتل قو در آن قرار دارد به نام این هتل تغییر یافت.

وی تصریح کرد: معماری ساختمان هتل قو بسیار خوب و ارزشمند است، این اثر قدمت صد ساله دارد و باید این قبیل بناهای تاریخی در اهواز به طور دقیق شناسایی و برای حفظ و مرمتشان تلاش شود.

پورموسوی تاکید کرد: در حال حاضر خواسته مالک هتل قو این است که با توجه به اینکه این اثر ثبت ملی شده هرچه زودتر اقدامات لازم برای مرمت ساختمان هتل دنبال شود تا گردشگران بیشتری حضور پیدا کنند.

وی اضافه کرد: طرحی که اخیراً وزیر میراث فرهنگی برای حفظ و مرمت بناهای تاریخی با استفاده از ظرفیت و توان بخش خصوصی مطرح کرده طرح خوبی است و با اجرای آن درآمد زایی، ایجاد شغل و توسعه صنعت گردشگری را شاهد خواهیم بود.

عضو شورای اسلامی شهر اهواز ادامه داد: بنا است سایر خیابان‌های اهواز که آثار تاریخی دارند نامشان به اسم آن اثر تغییر کند تا دلیل و آدرسی برای آن اثر تاریخی باشد، اما اگر خیابانی با اثر تاریخی به اسم شهید مزین باشد در کنار نام آن شهید اسم اثر تاریخی هم ثبت می‌شود.

کد خبر 534852

منبع: ایمنا

کلیدواژه: جاذبه های گردشگری شورای شهر اهواز کلانشهر اهواز شهرداري اهواز شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ساختمان هتل اثر تاریخی هتل قو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۶۷۱۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرونده روستای اصفهک برای ثبت جهانی ارسال شد

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: پرونده روستای اصفهک برای ثبت جهانی به سازمان جهانی گردشگری ارسال شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، هادی شاه‌وردی اظهار داشت: در مرحله اول ارزیابی و بازدید میدانی از روستای اصفهک به عمل آمد و کمیته‌های راهبردی توسعه گردشگری روستا در استان‌ها شکل گرفت و اکنون پرونده‌ این روستا با همکاری معاونت گردشگری وزارت تدوین و به سازمان گردشگری ملل متحد ارسال شد. 

وی افزود: روستای اصفهک یکی از 8 روستای کاندیدا برای ارائه به سازمان جهانی است و روستای میمند کرمان، روستای کندلوس مازندران، روستای قلعه بالا سمنان، روستای پالنگان کردستان، روستای ابیانه اصفهان، روستای فهرج یزد و روستای بیشه لرستان دیگر روستاهایی هستند که به عنوان نمایندگان جمهوری اسلامی ایران در این رقابت جهانی شرکت خواهند کرد. 

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: سازمان جهانی جهانگردی (UNWTO) از سال 2021 موضوعی را تحت عنوان دهکده‌های جهانی گردشگری مطرح و هدف از این اقدام را پیشبرد نقش گردشگری در حفاظت از روستاها عنوان کرده، بر این اساس موضوعاتی از جمله مناظر طبیعی، فرهنگی، ارزش‌ها و فعالیت‌های محلی شامل خوراک‌شناسی و حفظ هویت بومی روستاها مورد تاکید قرار گرفته است. 

شاه‌وردی در مورد روش‌های ابتکاری و نوآوری صورت گرفته در روستای اصفهک در زمینه توسعه گردشگری گفت: احیای خانه‌های روستا، برگزاری تورهای امیدواری و پایلوت گردشگری نجوم از جمله روش‌های ابتکاری و نوآوری در این روستا است. 

وی در مورد احیای خانه‌های روستا گفت: اصفهک با حدود هزار سال قدمت دارای بافت خشت و گلی است، در سال 1978 در روستای اصفهک زلزله‌ای مهیب باعث شد بخش زیادی از روستا از بین رفته و مردم جان خود را از دست بدهند. فرزندان قربانیان و افرادی که در آن سال‌ها زلزله را تجربه کرده بودند پس از 30 سال با ایجاد کارگاه خشت سازی و درک اصول معماری و توسعه پایدار، شروع به احیای خانه‌های پدری خود و تبدیل آن‌ها به اقامتگاه‌های بومگردی با معماری بومی کردند. آنها موفق به دریافت جایزه معمار سال آسیا شدند و هم اکنون، اصفهک به مقصد گردشگران تبدیل شده است.  

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی در مورد برگزاری تورهای امیدواری بیان کرد: تلاش جوانان اصفهک در احیای خانه‌ها، تشکیل تعاونی و مشارکت آن‌ها در توسعه روستا پس از زلزله برای بسیاری از مردم الگو شد. به طوری که برای ترویج روحیه امیدواری میان زلزله‌زدگان کشور تورهایی به مقصد اصفهک با مفهوم تورهای امیدواری برگزار شد تا از آنها الگوبرداری شود.

وی بیان کرد: مردم روستای اصفهک، گردشگری را به عنوان محور توسعه روستای خود انتخاب کردند. آنها مرکز پژوهشی زلزله‌شناسی در روستا ایجاد کردند که محلی برای مباحث علمی دانشگاه‌ها شده است. آنها همچنین برنده جایزه  TO DO Award  آلمان شدند. 

شاه‌وردی افزود: جوانان که مدیریت گردشگری اصفهک را برعهده گرفتند، با وضع قوانین خاص، از استقرار برج‌های نوری در کوچه‌های روستا جلوگیری کرده و آن ها را با فانوس‌های کوچک روشن می‌کنند تا از آلودگی نوری روستا کاسته شود. آن‌ها همچنین، روستای خود را به مرکز گردشگری نجوم و یکی از مناطق پایلوت پروژه آسمان تاریک تبدیل کردند. آنها با ایجاد یک میدان رصدخانه در روستا باعث شدند تورهای گردشگری نجوم به طور مستمر وارد این روستا شوند.  

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان جنوبی گفت: گردشگری کویر و بیابان و گردشگری نجوم از خاص‌ترین فعالیت‌های گردشگری روستا است و اصفهک دارای محصولات کشاورزی و یک گونه خاص از نعنا با برند ویژه اصفهک است و راه‌اندازی 7 اقامتگاه بوم‌گردی و مراکز پذیرایی در بافت روستا از دیگر اقدامات ارزشمند جامعه محلی روستا است. 

شاه‌وردی ابراز امیدواری کرد: با ثبت اصفهک به‌عنوان دهکده جهانی گردشگری، ظرفیت‌های بی‌نظیر استان خراسان جنوبی بیش از پیش به جهانیان معرفی شود.

انتهای پیام/ 252/.

دیگر خبرها

  • ۱۳ قطعه سفال‌ تاریخی در عملیات مرمت بانک ملی بازار اصفهان کشف شد
  • پرونده روستای اصفهک برای ثبت جهانی ارسال شد
  • توسعه حمل‌ونقل عمومی در اهواز
  • ظرفیت هتل‌ها و مراکز اقامتی استان فارس تکمیل شد
  • مرمت مسجد تاریخی«چهلستون و یری» با جدیت ادامه یابد
  • تخصیص اعتبار برای مرمت مساجد تاریخی «چهلستون» و «یری پایین» زنجان
  • همکاری شهرداری با احیاگران خانه‌های تاریخی محله امامزاده یحیی
  • گشت و گذار در سرزمین انبه‌های ترش | یخچال کله قندی ۲۷۰ساله در حوالی پایتخت
  • آغاز مرمت و بازسازی مسجد تاریخی یوردشاهی ارومیه
  • مرمت پل تاریخی زمان‌خان سامان مدیریت شود